Fondánový list by nemal prísť na nič vlhké,
ako je napríklad marmeláda, tvaroh, puding, a iné. Vkladať tortu s fondánovým listom do chladničky, sa tiež
neodporúča - fondánový list by mohol navlhnúť a skrútiť sa, poprípade začať stekať (tak ako poťahová hmota).
Tortu s fondánovým listom stačí nechať v chladnejšej miestnosti. Fondánový list vyberieme z obalu, z jeho
spodnej strany opatrne odstránime tenkú priehľadnú fóliu, teraz fodánový list položíme na už pripravenú tortu.
Tortu finálne dozdobíme. Pozor na fondánový list nenanášame žiadne gély, tak ako je to u jedlého papiera.
Zloženie:
Aróma, výťažok svetlice farbiarskej, škrob, farba: E133, E151, E155, E162, zahusťovadlo: maltodextrín,
zvlhčovač: E422, emulgátor: E433, sójový lecitín, konzervant: E202, E330