Položenie jedlého papiera: Potlač je vyrobená z oblátkového papiera, často označovaného ako ryžový papier alebo vaflový papier. Potlač musíte na tortu naniesť niekoľko hodín pred jej podávaním, potom bude mäkká a lahodná. Pokiaľ má byť potlač umiestnená na mokrú tortu (šľahačka/maslový krém atď.): Keď je torta pomazaná tukom, potlačená torta sa rozbalí. Plast na zadnej strane sa odstráni a potlač torty sa umiestni na vlhkú tortu. Ak má byť potlač na suchú tortu (fondant/marcipán atď.): Keď je torta hotová, potlač torty sa rozbalí. Zadná strana potlače torty sa potrie buď jedlým gélom, maslovým krémom, šľahačkou a potom sa položí na tortu.
Zloženie jedlého obrázku: Zemiakový škrob, voda, olivový olej, maltodextrín, farbivá E102, E122, E133, E151. Košíčky na pečenie do 220 °C. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia. Používajte pod dohľadom dospelého.